Over ons

Schokker en van Marken

Schokker en van Marken verzorgt in nauw overleg met haar opdrachtgever uw verbouwing tot in de puntjes. Verbouwen is een proces waarbij inzichten kunnen veranderen.
Wij streven ernaar de ideale oplossing te verwezelijken.
Behalve uitvoering kunnen wij ook zorgdragen voor het ontwerp en de bouwbegeleiding. Schokker en van Marken, heeft een groot netwerk van onderaannemers voor uiteenlopende disciplines. Per project wordt naar de juiste mix gezocht.
Naast werk voor particulieren voeren wij ook projecten voor bedrijven uit.

886
Joan van Marken besloot na zijn studie Industrieel Ontwerpen en 10 jaar ‘n ontwerpburo gerund te hebben, meer ontwerpen ook daadwerkelijk zelf te creëren. Vandaag de dag gebruikt hij zowel zijn technische, als organisatorische expertise voor de planning en bouwbegeleiding van de projecten. Met zijn achtergrond van industrieel ontwerper heeft hij veel gevoel voor estetiek wat bij de realisatie van een project tot de juiste oplossing leidt. “Om samen met de opdrachtgever zijn of haar droomhuis te realiseren is waar ik naar streef”.

 

 

890
Al meer dan tien jaar heeft Guido Schokker ervaring met restauratie en verbouwingen. Heeft hij eerst zijn licht opgestoken in Delft, aan de Hogeschool van Amsterdam is hij afgestudeerd in ontwerptechnieken voor de stedebouw.

Zijn keuze om te creëren en zichtbaar resultaat te zien ontstaan is inmiddels al meer dan tien jaar zijn dagelijks werk.
In een team van specialisten werken aan oplossingen die direct zichtbaar zijn is wat hij het liefst doet.